ZVĚŘINOVÉ HODY
Maso z divoké zvěře je odjakživa považováno díky své skvělé chuti a kvalitě za maso králů. Není tedy pochyb, že se od domácích zvířat liší nejen vůní, barvou, ale i chutí.
Rádi bychom vám dopřáli tento kulinářský zážitek v podobě Zvěřinových hodů, které jsme pro vás připravili na tento víkend.
Dobrou chuť.
MENU
POLÉVKA:
Zvěřinový vývar
49 Kč
HLAVNÍ JÍDLO:
150 g ― Zvěřinový burger, steakové hranolky, česnekový dip
178 Kč
150 g ― Jelení ragú, zelenina, žampiony, opékané brambory
189 Kč
150 g ― Kančí česnekové řízečky, bramborovo-dýňové pyré
229 Kč
150 g ― Kančí hřbet se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík
239 Kč
200 g ― Hřbet z kančího selátka marinovaný v jalovci, brusinkové chutney, domácí krokety
259 Kč
4 ks ― Domácí lívanečky, lesní ovoce, šlehaný tvaroh
69 Kč